Rohkema info nägemiseks:

HÄRMA 14 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 259; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HÄRMA 14 OÜ kohta arvamuslugu!"

HÄRMA 14 OÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing asutati juulis 2021 eesmärgiga omandada hoonestusõigus Pärnus, Härma 14 ning ehitada laohoone. Majandusaastal tegeleti laohoone ehitamisega, mis jätkus ka 2023 aastal. Hoone valmib käesoleva aasta suvel ning seejärel on plaan see välja üürida ning hakata teenima igakuist üüritulu. Lähitulevikus uusi investeeringuid ei planeerita. Olulisi uurimis- ja arendamistegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei toimunud ning neid ei planeerita ka järgnevatel aastatel. Töötajaid aruandeaastal ettevõttes ei olnud ning juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Suhtarv Arvutamise meetod 2022

Lühiajaliste kohustiste Käibevara/lühiajalised 0,27 kattekordaja kohustised

Puhaskasum(-kahjum)/varade

ROA -1,15% maht*100

Seisuga 31.12.2022 ettevõtte lühiajalised kohustised ületasid käibevarasid. Emaettevõte jätkas 2023. aastal ettevõtte finantseerimist kohustiste täitmiseks. Seisuga 31.12.2022 ettevõtte omakapital ei vasta äriseadustiku nõuetele. Juhtkonna hinnangul valmib ehitatav laohoone 2023. aastal ja selle rendist saadavad tulud katavad tekkinud kahjumi.

HÄRMA 14 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.